Jelenlegi hely

Jön Dr. Máté Gábor "A Trauma bölcsessége” című díjnyertes filmje magyar szinkronnal!

Csatlakozz több ezer emberhez, és nézd meg a magyar szikronos premiert március 2-án ingyen!  A film rendkívül inspiráló, és segít abban, hogy mélyebben megértsd és elfogadd a saját és mások életében zajló folyamatokat.

A dokumetumfilmet a világon már milliók nézték meg. Március 2-án magyar szinkronnal is elérhető lesz, hogy olyan új nézőpontot kínáljon, amely átformálhatja és megújíthatja világképünket és hozzáállásunkat az élethez.

A film ingyenes, de regisztrációhoz kötött . A kezdéstől számítva még 5 napig ingyen hozzáférhetsz.

A film arra ösztönöz, hogy
- mély együttérzéssel és rendíthetetlen szeretettel fogadd el emberi természetedet,
- elutazz legmélyebb sebeid gyökeréig és indulj el a gyógyulás felé vezető úton,
- megkérdőjelezd, hogyan tekintesz a hajléktalanságra, függőségekre, bűnözésre és más társadalmi problémákra.

A trauma egy láthatatlan erő, amely mélyen befolyásolja életünket, kapcsolatainkat és világszemléletünket. Formálja azt, ahogy élünk, ahogy szeretünk és ahogy értelmezzük a világot. Dr. Máté Gábor egy új víziót ad arról, hogy valójában mi is a trauma, honnan ered, és hogyan tudunk mély együttérzéssel túllépni a szenvedésünkön, és segíteni másoknak is ebben.

" Valójában minden szenvedés – mentális betegség, fizikai betegség – közös mintázata a trauma."

Az alkotás a trauma bölcsességének üzenetét hordozza mindenki számára, aki a feldolgozatlan traumáktól szenved, és felhívás a gyógyulásra az egész emberiség számára.

Dr. Máté Gábor, a film alkotója és előadója elismert orvos, a trauma, függőségek és gyermekfejlődés szakértője, valamint bestseller szerző és kiváló előadó.
20 évnyi háziorvosi és életvégi ellátásban töltött tapasztalat után több mint egy évtizedig dolgozott a vancouveri Downtown Eastside-on drogfüggőséggel és mentális betegségekkel küzdő páciensekkel. Könyvei több mint huszonöt nyelven jelentek meg, és ő az egyik legelismertebb szakértő a trauma, függőség, gyermekkori fejlődés és a stressz és betegségek közötti kapcsolat területén.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ VIDEÓELŐZETESSEL ÉS REGISZTRÁCIÓ ITT!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére