Jelenlegi hely

Megnyílt az ország legnagyobb Húsvéti Tojásparkja

Hajdúszoboszló nemcsak az ország legnagyobb fürdőkomplexummal rendelkező városa, de a legnagyobb szabadtéri tojáskiállítással is dicsekedhetnek.

Idén is elkészült az ország legnagyobb húsvéti parkja Hajdúszoboszlón. A fürdővárosban Közösségi összefogással művészek, a civil szervezetek, a óvodák és a lakosok közel 2000 tojásdíszt készítettek el a különleges ünnepre.

A Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár melletti parkban található szabadtéri kiállítás 2022. április 24-ig díszíti Hajdúszoboszlót.

Feltámadás, hit és béke

A Virágvasárnap megnyitott Húsvéti Park idei üzenete a feltámadás, hit és béke. A történelmi egyházak szerepe is jelentős az idei Húsvéti Parkban, hiszen az általuk elkészített Feltámadás Parkja a Húsvét valódi üzenetét juttatja el az emberekhez.

A Húsvéthoz kapcsolódó lelki üzenetek, kézműves díszek, tojásfák, játszópark és élő nyuszik töltik meg idén a parkot, ami nem csak a gyerekeknek, de a felnőtteknek is igazán különleges élményt ígér.

Különleges húsvéti programok

Húsvét alkalmából 2022. április 16-17-18-án 8:00-18:00 Nyuszi park várja az érdeklődőket: Élő nyulak bemutatója, nyúlfajta tanbemutató és nyuszisimogató.

ADL - Debrecenimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete_monor.imami

Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete

Hamvazószerda keresztény ünnep, a farsangi időszak utáni első nap. Ezen a napon kezdődik a Húsvét előtti 40 napos böjt, a Szent Negyvennap, a Nagyböjt. 
Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Pályázat típusa:  irodalmi pályázatBeküldési határidő: 2024. április 30.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

Pályázat típusa:  média pályázatBeküldési határidő: 2024. március 15. és 31.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
Ugrás az oldal tetejére