Jelenlegi hely

Megnyílt az ország legnagyobb Húsvéti Tojásparkja

Hajdúszoboszló nemcsak az ország legnagyobb fürdőkomplexummal rendelkező városa, de a legnagyobb szabadtéri tojáskiállítással is dicsekedhetnek.

Idén is elkészült az ország legnagyobb húsvéti parkja Hajdúszoboszlón. A fürdővárosban Közösségi összefogással művészek, a civil szervezetek, a óvodák és a lakosok közel 2000 tojásdíszt készítettek el a különleges ünnepre.

A Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár melletti parkban található szabadtéri kiállítás 2022. április 24-ig díszíti Hajdúszoboszlót.

Feltámadás, hit és béke

A Virágvasárnap megnyitott Húsvéti Park idei üzenete a feltámadás, hit és béke. A történelmi egyházak szerepe is jelentős az idei Húsvéti Parkban, hiszen az általuk elkészített Feltámadás Parkja a Húsvét valódi üzenetét juttatja el az emberekhez.

A Húsvéthoz kapcsolódó lelki üzenetek, kézműves díszek, tojásfák, játszópark és élő nyuszik töltik meg idén a parkot, ami nem csak a gyerekeknek, de a felnőtteknek is igazán különleges élményt ígér.

Különleges húsvéti programok

Húsvét alkalmából 2022. április 16-17-18-án 8:00-18:00 Nyuszi park várja az érdeklődőket: Élő nyulak bemutatója, nyúlfajta tanbemutató és nyuszisimogató.

ADL - Debrecenimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Nyáron is tanuljon a gyerek?

Nyáron is tanuljon a gyerek?

Buta kérdés, igaz? Hiszen iskolaidőben sem tanul! Titkos (és aljas de jó szándékkal vezérelt) szülői trükkök, praktikák az észrevétlen nyári tanuláshoz nem csak szülőknek.
Ugrás az oldal tetejére