Jelenlegi hely

Gábor és Emilia esküvője - Elég szürreálisnak tűnt ez a brigád, de végül is, aki Balázsékat hallgatja gondolhatta, ez nem egy hagyományos menyegző lesz

A kecskeméti Kazinczy Gábor és Szabó Emilia nem mindennapi esküvőjét mutatom most meg nektek. Persze maga a lánykérés is már nagyon különlegesre sikeredett, hiszen Gábor alig két hónapja, 15 év és két közös gyermek után, Balázsék élő rádióműsorában kérte meg Emilia kezét, ahol a fődíj egy álomesküvő volt.

Rádió1-es játék keretein belül végül rájuk szavaztak a legtöbben, és így nekik adatott meg a lehetőség, hogy egy álomesküvőn házasodjanak össze. - Szabó Emilia írása.

A hír február 7-én élő adásban érkezett hozzánk, Balázsék telefonáltak a nyertes párnak. Egyszerűen el sem akartam hinni, hogy tényleg mi nyertünk. Nem csak maga a tény, hogy nyertünk, hanem, hogy milyen hírességek  kísérik majd végig a nagy napunkat.  Szakál Miklós lett a kiválasztott ceremóniamester, Dögös Robit kérték, hogy zenéljen és Pákó pedig önként jelentkezett, hogy italokat szervírozzon és a gyűrűt hozza.

Elég szürreálisnak tűnt ez a brigád, de végül is, aki Balázsékat hallgatja gondolhatta, ez nem egy hagyományos menyegző lesz.

Mindez a hír kedden volt, február hetedikén, aztán már nagyon gyorsan pörögtek az események. Másnap már fel is mentünk az anyakönyvvezetőhöz, aláírtuk a szükséges iratokat, ezt követően elmentünk az Esküvőpalotába, ruhát próbáltunk és a karikagyűrűt is kiválasztottuk. Mindenki rendkívül kedves volt, segítőkész, olyanok mintha régi barátnők lennének. Ők is legalább annyira izgultak már szerdán, hogy milyen lesz a hétfő, mint mi, mindent megtettek, hogy ez életünk legjobb napja legyen.

És eljött február 14. Valentin nap, tele izgalommal, boldogsággal

Reggel 5 órára érkeztünk a helyszínre, hogy a tündérmesém folytatódjon. Ott várt a sminkes és a fodrász, hogy hercegnőt varázsoljon belőlem. 8 órára kész volt a hajam, a sminkem és ruha is rajtam volt.

15 éve vagyunk együtt. Ő 18, én 22 voltam mikor elkezdtünk járni, a 15 év alatt született két gyermekünk, de Ő soha sem kötelezte el magát mellettem, pedig én mindig ezt a napot vártam. És most itt álltam. Egyszerűen hihetetlen volt látni magam a tükörben, hogy tényleg mennyasszony vagyok.  A mai napig nem is értem, hogy lehetett ennyire nagy szerencsénk, hogy ránk szavaztak a legtöbben.

Velem az első interjút Rákóczi Feri csinálta.  Nem vagyok közszereplő, nagyon izgultam, hogy miket fog kérdezni, tudok-e majd értelmeset válaszolni. Mióta megkérte Kazy a kezem, több ismerősöm, munkatársam is elmondta, hogy hosszú évek óta élnek párkapcsolatban, van akinek ugyanúgy két gyereke van, mint nekünk és a hogy most újra reményre kapott, hogy van még esélye egy lánykérésre. Kívánom mindenkinek, aki vágyik a lánykérésre, pláne, akik ennyire régóta várják életük nagy kérdését, hogy egyszer átélhesse ezt az élményt.

Sosem tartottam magam szerencsés alkatnak, inkább megdolgoztam azért amim van, de ez egy igazi tündérmese, ami velem/velünk történt, most már iszonyú szerencsésnek érzem magam.
Visszatérve az interjú után volt egy kis szünet, aztán lekísért az emeletről Rákóczi Feri "örömapa" szerepében az esketés helyszínére, a földszintre.  Ott mindenki mosolyogva fogadott, nagyon szuper érzés volt. De a legcsodálatosabb az  volt, ahogy a férjem szeme csillogott, amint meglátott a talpigfehér ruhában.

Az anyakönyvvezető is nagyon személyes szöveget írt, megható volt, majd a ceremónia alatt fogadalmat tettünk egymásnak. Számomra ez volt a legnehezebb, megírni sem volt könnyű itthon, de elmondani élő adásban örömkönnyek között még nagyobb feladat, tudtuk, hogy rengetegen hallgatják majd, és a kamerák kereszttüzében még sokkal nehezebb.

A hangulat a képekből is jól látszik, Pákó táncolt, Feriék folyamatosan viccelődtek, de a hatalmas nevetések mellett, valós és megható pillanatokat éltünk át. Volt olyan, aki megkérdezte, hogy ha tudnám, mi lesz ebből, kik emelik majd az esküvőnk fényét, újracsinálnám-e. A válaszom, határozott igen. Egyszerűen csodálatos nap volt, sosem láttam még a tükörben ilyen szépnek magam. Rendkívül kedvesek voltak a fellépők is, akik aznap láttak életükben először, az Esküvőpalota és a Rádió1 dolgozói is egy emberként álltak mellettünk, hogy ez a nap tényleg felejthetetlen legyen számunkra. Egy ilyen támogató környezetben ez a nap nem lehet csak örökkévaló.

Egy boldog feleség: Kazinczy-Szabó Emilia

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Ugrás az oldal tetejére