Jelenlegi hely

Nem vagy egyedül: Momz App - az anyatárs kereső!

Az egyik legnagyobb segítség egy édesanyának, ha nincs egyedül, és körül veszik őt hozzá hasonló élethelyzetben lévő nők. A Momz lehetővé teszi, hogy az egymáshoz közel élő anyák személyes kapcsolatokat alakíthassanak ki egymással. 

Ez vár téged a Momz appjában:

Találj anyákat, akik a közeledben laknak, hasonló korú gyerekekkel (vagy hasonló időben várják a babáikat!)

A „Momz kereső” felületen látni fogod a közeledben lévő Momzikat, megnézheted a profiljukat és üzenhetsz nekik. Találkozhattok a kedvenc helyeden, sétálhattok együtt vagy mehettek játszótérre, baba-mama jógára. A lényeg, hogy ha a chatelés nem elég és szívesen találkoznál hús-vér anyukákkal, akkor a legjobb helyen vagy!

Szólj, ha épp ráérsz és találkozzatok spontán

Tudjuk, hogy nehéz előre tervezni egy babával, sokszor másképp alakulnak a dolgok, mint ahogy terveztük és ez túl sokszor jár azzal, hogy le kell mondanunk találkozókat vagy minket mondanak le és akkor nagy a csalódottság. Pontosan ezért az „Épp ráérő momzik” felületen megnézheted ki ér épp rá abban a pillanatban, amikor kilépnél az ajtón. Aki itt bejelölte, hogy ráér, az ugyanúgy alig várja, hogy bandázhasson egy kicsit.

Csatlakozz a lokális közösségedhez a Momz csevegőn keresztül

Kövesd a fórumot, kérdezz, amit szeretnél vagy dobj fel egy témát. Kapcsolódj be egy beszélgetésbe vagy hirdess eseményt. Invitálhatod a közelben lakó anyákat egy közös találkára vagy akár egy garázs vásárra. 

És a legfontosabb...érezd, hogy nem vagy egyedül!

Csatlakozz egy barátságos, támogató közösséghez és ezen belül a saját helyi közösségedhez, ahol személyesen is ismerkedhetsz! Találj anyabarátokat a közeledben az első magyar anyatárs kereső applikációval!

Töltsd le az appot, ismerd meg a közeledben élő Momzikat:


 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Ugrás az oldal tetejére