Jelenlegi hely

Mégis…kinek van igaza? – egy édesanya levele: szimplán hiszti vagy valóság

Vannak napok, mikor minden simán megy, minden csupa habos-babos, és vannak olyanok, amikor minden összejön, amikor még a kákán is csomót keresünk, amikor a legjobb dolgokat is negatívnak látjuk, pedig az éremnek két oldala van.

És van, akinek könnyű megfelelni, van akinek, ha a fejünkre állunk, akkor sem megy. Így van ez az élet minden terén, skatulyázunk, bírálunk, szemre hányunk…

Lívia egy 9 éves „nagyfiú” édesanyja, aki megmutatja nekünk a kettős valóságot.

Tisztelt Szállodavezetőség!

Két napot töltöttünk az önök hotelében, de még ez is sok volt belőle. Néhány észrevételem van, ajánlom, hogy a hibákat mielőbb javítsák ki, ha továbbra is vendéglátásból akarnak megélni.

A hotelnek nincs saját, zárt parkolója, így a "pihenésünk" alatt végig azon aggódtam, az utcán nem lesz-e valami baja az autómnak!?

A szobába bekészített fürdőköntösök közül a kisfiamén nem volt meg, leszakadt az egyik övbújtató, így kényelmetlen volt a használata. 

A szobában folyamatosan valami monoton zúgást lehetett hallani, éjszaka alig aludtam miatta. Javaslom, hogy vizsgálják fölül az épületgépészeti megoldásokat!

A fürdőszobai hajszárítón nincs szűkítő, így össze-vissza fújta a hosszú hajamat, nem tudtam beszárítani.

A szobakártyával működő áramszolgáltatás kitalálója Nobel-díjat érdemelne, de előbb találja ki a töltés nélkül is használható mobiltelefont. Amúgy nem tudom, minek olyan rengeteg fény egy pici szállodai szobába, tisztára pazarlás a kis lámpa, nagy lámpa, mennyezetvilágítás, stb.

A tévé a falon tetszetős, de lemaradtam a kedvenc sorozatomról, mert azt az adót nem lehet nézni, amin sugározzák. 

Ismerős javasolta, hogy próbáljuk ki ezt a szállodát, és nem is volt drága, de én másoknak biztosan nem fogom ajánlani.


Tisztelt Szállodavezetőség!

Sajnos csak két nagyon rövid napot volt alkalmunk az Önök csodálatos hotelében tölteni. Nagyon szép a környék, egy csendes, nyugodt kisváros, ahol elsőre, ingyenes parkolóhelyet találtam a szálloda előtt, nem kellett súlyos ezreseket fizetni az őrzött parkolásért.

A szobába bekészített fürdőköntösök közül az egyik pont a kisfiam mérete volt, hálás vagyok, hogy még erre is tudtak figyelni, és eltalálták a 9 éves fiam méretét!

A szoba gyönyörű volt, az ágy kényelmes, és igaz, hogy szokásom szerint többször is felébredtem éjszaka, de végre nem az otthoni utcazajra, szirénázásra.

A fürdőszobában van beépített hajszárító, szerencsére nem kellett az enyémet elcipelni otthonról, mégis tudtam hajat mosni és szárítani.

Meglepődtem rajta, de nagyon innovatív megoldásnak tartom a szobakártyával működő áramszolgáltatást. Biztosan borzasztóan pazarló a szobákban égve hagyott lámpák áramfogyasztása, de ezzel a rendszerrel elkerülhető, hiszen az ajtó zárásához is kell a szobakártya, ha elhagyjuk a szobát, ki kell venni azt az áramot bekapcsoló tartóból.

A kisfiamnak egyébként nagyon tetszett a mennyezeti led-világítás, otthonra is ilyet kért.

A tévében idegen nyelvű adók is nézhetők, mivel a parkolóban is minden harmadik autó külföldi, biztosan nem kihasználatlanok. Én is örültem pl. a CNN adásának, otthon nincs ilyenem. 

Nagyon elégedettek voltunk mindennel, és máskor is jövünk, sőt, a barátaimnak is ajánlani fogom a helyet!

....

Hozd ki a napodból a legjobbat, vedd észre a lehetőségeket!

Kiss Lívia - Kecskemétimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete_monor.imami

Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete

Hamvazószerda keresztény ünnep, a farsangi időszak utáni első nap. Ezen a napon kezdődik a Húsvét előtti 40 napos böjt, a Szent Negyvennap, a Nagyböjt. 
Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Pályázat típusa:  irodalmi pályázatBeküldési határidő: 2024. április 30.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

Pályázat típusa:  média pályázatBeküldési határidő: 2024. március 15. és 31.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
Ugrás az oldal tetejére